Reconnective healing

Reconnective Healing är ofta en livsavgörande upplevelse. Nu, har du möjlighet att få tillgång till ett nytt, mer omfattande spektrum av healing än vad som tidigare varit tillgängligt, som inte bara inkluderar utan till och med expanderar utöver alla kända former av "energi"-healing. Reconnective Healing spektrat består av det kompletta healing- och evolutionärt kontinuerliga flödet av energi, ljus och information. Det möjliggör healing som inte bara är fysisk, inte bara mentalt, inte bara känslomässigt.... som till och med går utöver det för att ge dig en healing som inkluderar evolution av din ande och ditt innersta väsen! Väldigt olikt andra healingformer eller tekniker du någonsin stött på.

Dessa högst påtagliga energier aktiveras under din session, och fortsätter att arbeta med dig långt efter det att sessionen avslutats.

Reconnective Healing ger dig möjlighet att uppleva läkande, balans och utveckling på flera nivåer. Fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

Reconnective Healing fungerar även på distans.

Vad händer under en healingsession

Du ligger avslappnad med slutna ögon på en vadderad massagebänk. Jag fungerar som en kanal för energin mellan Universum och dig. Jag rör inte vid dig, utan mina händer arbetar en bit ifrån din kropp.

Ta på dig bekväma kläder som inte sitter åt. Tag gärna med dig en varm tröja eftersom man kan bli lite frusen efter sessionen.

Undvik parfym och andra starka dofter.

Din upplevelse av Reconnective Healing är unik för dig. Allt är rätt ingenting är fel.

Andningen kan ändras, den kan tom. upphöra en liten stund utan att det känns obehagligt.

Du kanske skrattar eller gråter samtidigt som du känner lättnad.

Dina tarmar kan börja kurra när du slappnar av.

Du kan känna värme, kyla, upprymdhet, lugn, avslappning, mer energi och väldig kärlek.

Ofrivilliga kroppsrörelser såsom Rapid eye movements, ryckningar i ansikte, armar och ben.

Du kan känna lukter/smaker, höra röster, se bilder/ljus, eller känna beröring som inte kommer från mig.

Du kanske inte upplever eller känner någonting. Kanske bara en stunds vila och avslappning. Det kan gå dagar och tom månader innan du upptäcker att saker förändrats.

Så bara blunda och slappna av. Känn förväntan, och ta emot det som kommer. Notera när du upplever någonting. 

Du kan känna dig trygg, det finns bara en källa och den är god.

Hur många behandlingar

Ett besök kan vara tillräckligt. Men generellt rekommenderas det upp till tre sessioner under en kortare tid, helst inom en vecka. Även om varje session är speciell, är det ofta något speciellt som framträder vid session nummer tre. Healingen sker på ett ögonblick. Det som tar "tid" är för personen att "besluta sig" att ta emot healingen.

Om du får allt du söker vid dina sessioner är det dags att släppa taget och låta saker och ting utvecklas i sin egen takt. Om du inte fått någon resultat efter tre sessioner, då kanske Reconnective Healing inte är lämpligt för dig just nu. Släpp taget och låt det utvecklas i sin egen takt.

Du kan välja att återkomma efter tre, sex eller kanske till och med arton månader.

Reconnective Healing handlar inte om regelbundna besök eller "justeringar". När du väl fått dina sessioner, så "äger" du din förändring. Den är din. Ingen kan ta den ifrån dig. Någonsin.

"Om du har tur, kommer din healing i en form du förväntat dig.

Om du verkligen har tur kommer den i en form du inte ens har drömt om - en som universum har i åtanke speciellt för dig"

-Dr. Eric Pearl