Frågor och svar är hämtade på den amerikanska hemsidan

Hur upptäckte Eric Pearl Reconnective Healing?

Under 12 år drev Eric en mycket framgångsrik kiropraktorklinik tills en dag då hans patienter började rapportera att de kunde känna hans händer röra vid dem - detta trots att han inte alls rört vid dem fysiskt. Under de efterföljande två månaderna fick han blåsor på handflatorna som blödde. Patienter började se änglar och rapportera om mirakulösa tillfrisknanden från många allvarliga åkommor. Allt detta inträffade när Eric bara höll sina händer i närheten av dem. Och det fortsätter än idag.

Hur kan detta jämföras med andra frekvenser? Hur skiljer det sig från andra former av energibehandlingar som används idag?

Det är något som vi upplever nu som de flesta av er är åtminstone något medvetna om. Det är att tiden verkar gå snabbare likväl expandera. Denna övergång refereras till med många namn. "The Shift" (Skiftet) och "Shift of ages" (Tidevarvens övergång) är två begrepp som används av Gregg Braden.

Övergången är förutsedd av Maya-, Inka- och Hopi- indianer, Nostradamus, Edgar Cayce och Kabbalah (både den judiska och kristna). 

I healingvärlden, fungerar många av de gamla teknikerna, men är inte längre tillräckliga. Precis som en ljuslykta med stearinljus inte skulle vara lämplig som strålkastare på en bil, men för en häst och vagn fungerade det alldeles utmärkt.

Så du menar att detta är bättre än alla andra metoder?

 Självklart inte. Detta är inte en fråga om "bättre eller sämre", det är en fråga om lämplighet. Precis som du inser att om du kör din Maserati på Autobahn på väg till en romantisk middag, skulle tända stearinljus inte vara lämpliga som strålkastare, har du förmodligen också insett att när du väl sitter ner för att äta, vore halogenstrålkastare inte den lämpligaste bordsbelysningen.

 För att läsa alla frågor och de utförliga svaren gå in på följande länkar

Den engelska sidan http://www.thereconnection.com/faq/