Välkommen till Livskraft i väst!

Jag är utövare av Reconnective Healing® och The Reconnection®. Min utbildning har jag fått av Eric Pearl och hans team. Reconnective Healing är en kraftfull form av healing, som har väckt stort intresse världen över, bland både läkare, vetenskapsmän och människor som du och jag.

Man kan ha ont i både kropp och själ 

Reconnective Healing kan läka obalanser och lindra smärta och värk, både fysisk och känslomässig. En kropp i balans läker sig själv.

Några exempel på känslomässig smärta kan vara ängslan, låg självkänsla, ilska, sorg.

Dr Eric Pearl är upphovsman till den här healingformen. I boken "Heal others heal yourself" med den svenska titeln "Väck din inre healer", berättar han sin historia och förklarar mer om Reconnective Healing och The Reconnection.

Vill du läsa mer om Eric Pearl, kan du gå in på http://www.thereconnection.com

 

 

Vad är skillnaden mellan Reconnective Healing och The Reconnection

Reconnective Healing innebär att återgå till ett balanserat tillstånd. Varje åkomma är en kombination av det fysiska, mentala, andliga och känslomässiga. 

The Reconnection är processen för att återkoppla oss till vår förbindelse med universum. Detta görs vid två sessioner, som ofta kallas att ta emot din Personliga Reconnection (återkoppling).

 

Viktigt!

Healing ersätter ingen läkarvård och jag ställer inga diagnoser. I första hand ska du söka läkare för dina sjukdomar. Om du har fått en diagnos på din sjukdom, får du gärna komma för healing. Behåll din läkarkontakt. Sluta inte ta medicin ordinerad av läkare utan att rådfråga läkare först.