Kundberättelser Reconnective Healing

Nöjd Healing kund:  

Idag har jag varit på min 3:e healing hos Livskraft i väst inom 11 dagar.

 

Jag gör det för att komma ikapp mig efter en utmattningsperiod för ca. 10–12 års sedan. Det får jag nog dras med länge.

 

Jag gör healingen för att varva ner och även ladda ”batterierna”. Det är så jag upplever det.

 

Under en period så domnade min vänstra hand. Det har försvunnit nu.

 

Efter behandlingarna har även sömnen blivit bättre. Det är något jag upplevt efter tidigare också.

 

 

Birgitta: Har genomgått en större steloperation i ländryggen pga av en kotglidning som jag fick i samband med en trafikolycka.

Operationen lyckades inte helt ut och jag hade fortfarande mycket värk i vänster höft samt i ryggen speciellt nattetid.

Provade en behandling på 3 ggr reconnecive healing och resultatet blev avsevärt mindre värk och ett bättre humör pga ökad sömnmängd

 

Har nu varit på återbeök hos läkare och röntgen visar att en av skuvarna sitter fel och en ny operation skall göras där två skruvar plockas bort.

Tack Ingela för bättre sömn och mindre värk i väntan på operation!

Kram

Birgitta

 

 

Inga-Lill: Reconnective Healing – en ny erfarenhet och upplevelse. Dock har jag tidigare provat på traditionell healing tidigare och har goda erfarenheter även av det.

 

Jag är positiv till att prova på nya saker här i livet och ta intryck av andras tips och rekommendationer. Och är det dessutom något som är helt ofarligt och riskfritt – vad finns det att förlora på det? Inget i min mening.

 

Jag har nu gjort Reconnective healing vid tre olika tillfällen (två stycken på plats hos Ingela och ett på distans ) inom loppet av två veckor och mina erfarenheter är följande:

 

Efter första tillfället några timmar efteråt så upplevde jag en ökad mjukhet i kroppen, inte lika stel i lederna. Dagen efter så kändes mina knän mycket bättre, både vad gäller värk och svullnad. Det märkliga var att jag så sent som dagen innan healingen kände att jag nog var tvungen att öka upp mina mediciner igen. Jag har reumatism sedan många år och hade påbörjat en nedtrappning av cortison. Dock så var det lika bra att vänta tills efter healingen, hur skulle jag annars veta om det skulle ha någon positiv effekt och verkan för min del?

 

Andra tillfället var på distans och även om det inte var samma kraftiga upplevelse av varm och kall energi så var det avslappnande och rogivande. Effekten efteråt blev att en svullnad och ömmande cysta under ena armen försvann.

 

Totalt sett har jag fått behandling av Ingela vid tre olika tillfällen och slutsatsen är följande att mina leder är bättre, mindre svullna och ömma. Det gäller även besvärande cystor (som är en följd av reumatismen) och att jag ej behövt öka upp min medicinering igen, vilket är en stor fördel. Hur detta är möjligt eller hur det fungerar förstår jag inte. Behöver jag heller inte, det är ju därför man går till någon som är kunnig på sitt område. Dock förstår jag att det har med energier att göra och att det startar en process i kroppen som är kännbar, i positiv bemärkelse.

 

Jag är glad att jag tog tillfället i akt och provade på detta alternativ, som för mig enbart varit positiv.

 

// Inga-Lill

Ardis: Har varit förkyld en längre tid, men den försvann under tiden jag fick healingen av Ingela. Tröttheten försvann, hade mer energi i kropp och själ. Hade svårare att somna men kände mig utvilad ändå. Kände inget behov att lägga mig lika tidigt som tidigare. Jobbade mycket extra, och har alltid behövt sova middag. Det behövde jag inte när jag fick healingen.

Hälsningar från Ardis

Sandra:  När Sandra var 8 år upptäckte skolsköterskan att Sandra hade scolios, röntgen visade att det troligtvis kunde bli aktuellt med operation i framtiden (8 grader). Nu två år senare kontaktas vi av skolsköterskan, som ville att vi skulle kontakta läkare då ryggen blivit ännu mer sned (10 grader). Vi kontaktar läkare och får tid för röntgen två månader senare. Under dessa två månader fick Sandra tre behandlingar med Reconnective Healing av Ingela. Vid besöket hos röntgenläkaren fick vi då beskedet att Sandras rygg inte var mer sned än någon annans. Sandras scolios hade gått tillbaka.

Inte nog med att scoliosen gått tillbaka, vi har dessutom fått en helt annan unge som är mycket gladare och mer positiv.

Hälsningar från Sandras mamma

Kristin: Jag hade en riktigt jobbig graviditet, foglossning ont i ryggen, sur och grinig var jag och allmänt skitjobbig var jag oxå, har det berättats för mig nu efteråt.... Jag fick healing i vecka 30 och de närmaste veckorna efter det och kan inte annat än varmt rekommendera det för smärtan med foglossning och ryggont, blev avsevärt mycket mindre, kände mig som en annan människa och det kan min sambo intyga.

Många kramar från Kristin med sambo